Bij Inspire2LiveChoir zijn nieuwe leden welkom

0
270
Foto: aangeleverd

REGIO – Inspire2LIveChoir begint op donderdag 31 augustus weer met de repetities in de Ontmoetingskerk in Alblasserdam. Zo wordt er o.a. gerepeteerd voor het 12,5-jarig jubileumconcert in oktober. Nieuwe koorleden zijn van harte welkom.

Wil je graag zingen en weet je nog niet bij welk koor? Kom dan eens luisteren en kijken bij Inspire2LiveChoir. Dit koor met 165 leden zingt vol enthousiasme en haalt geld op voor de goede doelen van de Kankerbestrijding. De repetities zijn elke veertien dagen op donderdag in de Ontmoetingskerk aan de Blokweerweg 75 in Alblasserdam en beginnen om 19.45 uur. Dan wordt er tot ca. 22.00 uur met veel plezier en inzet gerepeteerd onder leiding van dirigent Peter Overduin.

Het doel is om met concerten en allerlei andere activiteiten geld in te zamelen voor doelen van de Kankerbestrijding. Dit jaar is het voor onderzoek naar uitzaaiingen van darmkanker. Dat onderzoek wordt gedaan door het Radboud Oncologie Fonds.

In oktober bestaat Inspire2LiveChoir 12,5 jaar en dat wordt gevierd met een bijzonder concert in Brielle. In meer dan 12 jaar heeft het koor samen met het zusterkoor Choir4Hope al ruim 1,5 miljoen euro opgehaald. Behalve een gevarieerd repertoire met moderne liedjes zingt het koor ook wat meer klassieke liederen, reden genoeg om eens te komen luisteren.

Voor meer informatie: Secretariaat Bert van Es t. 06-23683930 en website www.inspire2livemusic.nl Inspire2LiveChoir.