Ontdek jouw talent op de open dag van ToBe

0
143
Foto: Peter Verheijen

DORDRECHT – Wil jij leren zingen, dansen, creëren of toneelspelen? Op zondag 20 augustus kan je in het energiehuis (Noordendijk 148 in Dordrecht) gratis komen ontdekken welke cursus bij jou past. Iedereen is welkom om van 10:00 tot 14:00 kennis te maken met ons aanbod, de docenten en natuurlijk het gebouw. Dit jaar wordt de open dag extra feestelijk omdat we onze nieuwe huisstijl lanceren.

In een band spelen, samen een theatervoorstelling of kunstwerk maken, leren dj’en, dansen óf je fantasie de vrije loop laten bij schilderen of edelsmeden. Het kan allemaal. Ook voor de allerkleinste kinderen en hun (groot)ouders zijn er veel leuke cursussen. Bekijk het blokkenschema van de Open Dag op tobe.nl/agenda.

Nieuwe cursussen
We starten het seizoen met een aantal gloednieuwe cursussen zoals: Mode maak je zelf (11-18 jaar), UkeleleKlas (6-12 jaar) en het MediaLab (9-13 jaar) waar je gaat leren hoe je jouw eigen kunst met de hand of digitaal tot leven kan brengen. Met de Cursusvinder op de website is het mogelijk om cursussen te selecteren op leeftijd, interesse, locatie en dag(deel). Alle cursussen beginnen in de week van 4 september.

Leslocaties
In Dordrecht zijn er lessen in het Energiehuis en in wijkcentrum Koloriet (Krispijn). In Papendrecht zijn er muzieklessen op de locatie van muziekvereniging Excelsior.

Tegemoetkoming in het lesgeld
Heb je tegoed op je Dordtpas staan? Dan kun je daarmee je cursus van ToBe betalen. Ook Stichting Leergeld biedt een financiële tegemoetkoming in het cursusgeld voor kinderen en jongeren (0-18 jaar) van huishoudens met een beperkt budget. Kijk voor meer info op tobe.nl/tegemoetkoming-lesgeld.

Contact
Neem voor vragen contact op met de Klantenservice van ToBe via klant@tobe.nl of 078-6133144 (ma-vr).