“Grip op je leven”

0
324

PAPENDRECHT – Soms heb je wel eens het gevoel dat je er alleen voor staat en dat het allemaal tegenzit. Jannie Nomen en Art Groenenboom gaan met jou in gesprek om inzicht te krijgen in hoe je zelf dingen kunt veranderen en mogelijk kunt verbeteren.

Thema’s als:

  • opvoeding en jeugd,
  • je sociale netwerk,
  • eigenwaarde en zelfvertrouwen en je manier van
  • communiceren

komen aan bod in 4 gratis bijeenkomsten van anderhalf uur. Belangrijk is dat je je veilig genoeg voelt om gedachten en gevoelens in de groep te delen. In een ongedwongen respectvolle sfeer proberen we antwoorden te vinden door middel van het gesprek met elkaar en verschillende werkvormen.

De bijeenkomsten van “Grip op je leven” zijn al drie keer eerder met succes bezocht. Bij interesse kun je, in de week van de ontmoeting, de informatiemiddag bezoeken op dinsdag 3 oktober van 15:00 tot 16:00 uur in de bibliotheek in Papendrecht.

Tijdens deze informatiemiddag zullen Jannie en Art zich voorstellen en een toelichting geven op de inhoud van de  bijeenkomsten. Natuurlijk kun je ook vragen stellen. Voor deze bijeenkomst hoef je je niet op te geven. Bij voldoende aanmeldingen (tussen de 5 en maximaal 10) gaan we de bijeenkomsten plannen in november 2023.

Als je je wilt aanmelden voor de 4 bijeenkomsten dan kun je mailen naar info@sterkpapendrecht.nl of bel naar Sterk Papendrecht; 078-6154741 (o.v.v. naam, geboortejaar, telefoonnummer en (mail) adres).