Naailessen bij Bij Bosshardt

0
144

PAPENDRECHT – Heb je er wel eens aan gedacht hoe leuk het zou zijn om je eigen kleding te maken of accessoires voor in huis? Denk je erover na om aan een cursus te beginnen, maar weet je niet of het wat voor jou is? Op donderdag 5 oktober beginnen bij Bij Bosshardt de naailessen weer. Op deze dag is er een gratis proefles voor iedereen die wil kijken of het wat voor hem of haar is.

Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn, kun je zelfstandig werken en begrijp je en spreek je de Nederlandse taal, dan ben je van harte welkom om een kijkje te nemen. De les begint om 09:00 uur.

De lessen vinden plaats in het gebouw van Bij Bosshardt, Staringlaan 3.

Lijkt het je na de proefles leuk om verdere lessen te volgen, dan zijn de kosten €15,00 per maand. De lessen vinden plaats iedere donderdag van 09:00 uur tot 12:00 uur. Tijdens de schoolvakanties is er geen les. Voor verdere vragen kun je tijdens de proefles terecht bij onze vrijwillige leraressen, Wil, Roza en Els.