Nieuw in Papendrecht: Schrijfcafé

0
252

PAPENDRECHT – Vanaf 30 september aanstaande wordt er vanuit de Culturele Raad Papendrecht onder leiding van auteur Bianca Nederlof maandelijks een schrijfcafé gehouden in de Volksuniversiteit in Papendrecht.

Het schrijfcafé is bedoeld voor iedereen die graag creatief schrijft, maar er te weinig aan toe komt of in gezelschap van andere schrijvers inspiratie wil opdoen. Of je nu aan een roman wil beginnen, eindelijk dat kinderboek wil afmaken, wilt werken aan korte verhalen of gedichten, of je levensverhaal op papier wilt zetten, iedereen is welkom. Je kunt aan de hand van oefeningen of opdrachten gaan schrijven of werken aan je eigen tekst. Neem je laptop mee of pen en papier en ga aan de slag!

De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Het schrijfcafé vindt plaats op zaterdagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur, op 30 september, 28 oktober, 11 november en 9 december aan de Volksuniversiteit, Vondellaan 158. De data voor 2024 zullen nog worden bekendgemaakt.