Schoolzwemmen terug in Papendrecht?

0
399

PAPENDRECHT – Het aantal (bijna)verdrinkingen in Nederland neemt weer toe. Zouden we het schoolzwemmen weer moeten invoeren? ChristenUnie Papendrecht en VVD Papendrecht dienden een motie in om hier aandacht voor te vragen in Papendrecht. In het eerste uur van Praatpaal Papendrecht zijn Anita Stigter (CU) en Peter-Jan van der Giessen (VVD) te gast.

Verder zijn er uiteraard ook weer vaste onderdelen van het programma zoals de Keek op de Week, de column van Peter de Liefde en het Gedicht van de Week.

Gerrit de Ruiter, foto: Hans Hulswit

Praatpaal Papendrecht is een lokaal praatprogramma over politiek, cultuur, wetenschap en levensbeschouwing van Gerrit de Ruiter, Peter de Liefde, Hans Hulswit en René van Engelen: iedere dinsdag van 20:00 tot 22:00 uur op Papendrecht FM 105. Het is te beluisteren via de website van RTV Papendrecht, in de ether op 105.0 MHz. en natuurlijk via uw digitale provider.