Sterk in de Wijk op de Anne Frank school

0
174

PAPENDRECHT – Woensdag 20 september aanstaande van 19:00 uur tot 21:00 uur is er een nieuwe editie van Sterk in de Wijk. Deze keer vindt dit plaats op de Anne Frankschool. Tijdens deze inloopavond worden inwoners zoveel mogelijk direct geholpen met bijvoorbeeld vragen op het gebied van financiën en het aanvragen van allerlei regelingen en toeslagen.

Met Sterk in de Wijk hopen wij zorgen van inwoners op allerlei manieren weg te kunnen nemen en vroegtijdig hulp te bieden om schulden zo vroeg mogelijk te voorkomen.

Tijdens de inloopavond zijn er diverse organisaties aanwezig zoals Stichting Leergeld, Sterk Papendrecht, de Energiehulp, Woonkracht 10 en de medewerker IDO. Heeft u geldzorgen? Vragen over geld of andere vragen? Kom dan vooral langs.