“De Kracht van Tekenen” bij SamenSterk

0
249

REGIO – Ouders uit de Drechtsteden met een kind met psychische kwetsbaarheid zijn van harte welkom bij de (gratis) bijeenkomst van SamenSterk op woensdag 4 oktober van 9.30 tot 11.30 uur in De Spil, Stellingmolen 184 in Papendrecht. Thema deze keer is “De Kracht van Tekenen”.

Anneke Velthuizen neemt ons deze ochtend mee in de kracht van tekenen. Bij deze workshop draait het om ontspanning en kun je ervaren hoe stress af kan nemen door te tekenen. Het gaat deze ochtend niet om het perfecte plaatje dus iedereen kan meedoen.

SamenSterk is een steungroep die gericht is op oplossingen, positiviteit en wil zo laagdrempelig mogelijk zijn voor alle ouders. Andere familieleden (denk bijvoorbeeld aan pleegouders, opa’s/oma’s) zijn ook van harte welkom. Deelname is gratis. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar samensterk@ouderszhz.nl. De ouders van SamenSterk hopen je 4 oktober te ontmoeten!