Politie zoekt getuigen straatroof; verdachte aangehouden

0
348
Foto: politie

PAPENDRECHT – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een straatroof die dinsdagavond 19 september plaatsvond aan de Weteringsingel bij de Meent. Een slachtoffer werd hierbij mishandeld. Er is een verdachte aangehouden.

Een jongen staat dinsdagavond 19 september rond zeven uur in de buurt van de parkeergarage bij een pizzeria aan de Weteringsingel te roken als een groep jongens op hem af komt lopen. De jongens beginnen het slachtoffer te slaan en nemen de tas van hem mee. Vervolgens vluchten ze in de richting van de Muilwijckstraat. Een dag later kon een verdachte in zijn woning worden aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man uit Papendrecht.

De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit en is daarom op zoek naar informatie dat het onderzoek verder kan helpen. Heeft u iets gezien of andere informatie dat de politie verder helpt? Geef het door via de onderstaande opties. Ook camerabeelden zij welkom.

Opsporingstiplijn: 0800- 6070
Politie: 0900- 8844