Peter Lusse op Papendrecht FM

0
432
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Zondag heeft het programma Back to the Roots een speciale gast in de persoon van Peter Lusse. Peter zal worden geïnterviewd over zijn rol in de voorstelling Eddie voor het Leven, die op zondag 15 oktober te zien is in Theater De Willem.

Dertig jaar geleden speelde Peter Lusse de rol van Eddie in de TV-serie Vrienden voor het leven. Na drie decennia vanTV-programma’s, toneelstukken, cabaretvoorstellingen, musicals en operaconcerten, is hij voor veel mensen nog steeds “Eddeped”. In de show vertelt hij hoe het allemaal begon, hoe het er aan toe ging, en wat er daarna gebeurde. Met humor, over humor, over voorspoed en tegenwind. Ook is er muziek, onder begeleiding van pianiste Charlotte Hebels.

Back to the Roots is te beluisteren op Papendrecht FM 105 van 16.00 tot 18.00 uur.