“New to me” tweedehands winterkleding markt

0
259

PAPENDRECHT – Vrije Baptistengemeente Papendrecht organiseert op zaterdag 30 September 2023 een tweedehands kledingmarkt voor winterkleding. Met de winter in aantocht, is iedereen druk met het uitzoeken van de garderobe. Sommige kleding is te klein of te groot en soms ben je gewoon uitgekeken op je kleding of draag je het simpelweg niet meer.

Je kunt andere mensen heel blij kunt maken met deze kleding! En het aanschaffen van nieuwe kleding is vaak een dure aangelegenheid. Daarom wil de Vrije Baptistengemeente Papendrecht iedereen de gelegenheid geven hun goeie tweedehands winterkleding in te leveren en nieuwe (tweedehands) kleding aan te schaffen tegen mooie prijzen vanaf €1.

Op zaterdag 30 September 2023, tussen 10 en 13 uur is er in de zaal van het kerkgebouw een superleuke, gezellige tweedehands winterkleding markt, met kleding voor het hele gezin: vrouwen, mannen en kinderen. Iedereen is welkom!

Wie zijn of haar wintergarderobe wil vernieuwen op een superleuke, gezellige, maatschappelijk verantwoorde en milieubewuste manier kan die kleding inleveren op vrijdagavond 29 september tussen 19.00 en 21.00 uur. Je krijgt dan shoptegoed, wat je tijdens de kledingbeurs kunt besteden.

Meer informatie kun je vinden op https://www.baptistenpapendrecht.nl/