De Lachende Monnik in Studio De Witt

0
353
Foto: Corrado Francke, RTV Dordrecht

DORDRECHT/PAPENDRECHT – In Studio De Witt komen deze zaterdag weer allerlei onderwerpen aan bod. Het radioprogramma van presentator Ben Corino en technicus Hans Hulswit is tussen 10 en 12 uur live te beluisteren op Papendrecht FM 105.

In het eerste uur is er aandacht voor de uitspraak van de rechter tegen Chemours. Er zijn reacties van Statenleden van de provincie Zuid-Holland en verslaggever Maurice Laparlière bezocht het PFAS gebied in Amerika. Ook is er aandacht voor de Dordtse wijkcentra die langer open blijven en zal verslaggever Corrado Francke ons bijpraten over FC Dordrecht.

In het tweede uur komt horecaondernemer Vincent Bek van café de Lachende Monnik op bezoek.

Het derde uur wordt (alleen op Drechtstad FM) doorgebracht aan de politieke stamtafel waar wethouder Chris van Benschop het zal hebben over de herijking van de Wet maatschappelijk ondersteuning. Verder zullen verschillende gemeenteraadsleden spreken over het vonnis dat deze week geveld werd door de Rotterdamse rechtbank tegen Chemours.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10 en 12 uur op Papendrecht FM 105. Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot 19 uur bij ATOS Radio 106.1. Het programma wordt op Drechtstad FM 95.7 uitgezonden op zaterdag van 10 tot 13 uur met in het laatste uur de (Dordtse) Politieke Stamtafel.