Politie zoekt getuige mishandeling Vondelpark

0
258
Foto: politie

PAPENDRECHT – Op 12 augustus 2023 rond 16:00 uur, heeft er een mishandeling plaatsgevonden van een 12-jarige jongen uit Papendrecht. Deze mishandeling vond plaats in het Vondelpark. Door deze mishandeling liep het slachtoffer een gebroken hand op.

Tijdens de mishandeling heeft een onbekende jongen de verdachte van het slachtoffer afgehaald, waardoor meer letsel mogelijk is voorkomen. De politie graag in contact komen met deze jongen. Hij zou rond de 17 à 18 jaar zijn, ongeveer 1.85 meter lang, krullend zwart haar hebben en hij droeg die dag een spijkerbroek en een zwart shirt.

Herkent u zich in deze oproep als getuige die het slachtoffer geholpen heeft, of weet u wie deze jongen geweest kan zijn, neem dan contact op met het politie basisteam 0900-8844. Vermeld hierbij het volgende registratienummer: 2023260761.