Bestuurder zit een uur bekneld nadat hij op trekker botst

0
174
Foto: Rijnmond

ALBLASSERWAARD – Bij een ernstig verkeersongeluk eerder vanochtend in de Alblasserwaard is een man gewond geraakt. Op de Veerweg tussen Streefkerk en Groot-Ammers botsten een personenauto en een trekker op elkaar. Het slachtoffer is een twintiger uit Nieuw-Lekkerland.

De trekker kwam uit het weiland de weg op, daar kwamen de twee voertuigen in botsing. De bestuurder van de auto zat bekneld en is door de brandweer uit de auto gehaald. Volgens getuigen zijn ze een uur bezig geweest hem los te krijgen. Het hele dak is eraf geknipt.

Daarna is de gewonde man naar een ziekenhuis gebracht. Hij was stabiel en had geen spoedtransport nodig. Er was wel een traumahelikopter in het weiland geland om snel hulp te kunnen verlenen.

Dit is een bericht van onze mediapartner Rijnmond.