Aanrijding en mishandeling op dezelfde plek in Dordrecht

0
237
Foto: RTV Dordrecht

DORDRECHT – Op een zebrapad in het centrum van Dordrecht is op dezelfde dag iemand mishandeld én, enkele uren later, iemand aangereden. Bij de mishandeling hield de politie twee verdachten aan.

Beide incidenten gebeurden zaterdagmiddag op het zebrapad in de Johan de Wittstraat, naast de bushalte. Rond kwart voor één werd een voetganger geschept die wilde oversteken, maar over het hoofd werd gezien door een automobilist. De man raakte gewond aan zijn schouder en is met een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Ongeveer drie uur later vond er een mishandeling en bedreiging plaats bij de bushalte voor het zebrapad. De politie is nog op zoek naar getuigen, laat zij op Instagram weten. Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk.

Dit is een bericht van Corrado Francke voor onze mediapartner RTV Dordrecht.