COC start met maandelijks regenboogcafé in Dordrecht

0
216
De Munt in Dordrecht, foto: Michiel1972

REGIO – COC Rotterdam start samen met Stichting Door een maandelijkse ontmoetingsavond voor de LHBTIQ+ gemeenschap onder de noemer Regenboogcafé. Het eerste regenboogcafé wordt op 6 oktober gehouden bij Stichting DOOR aan de Munt 5 in Dordrecht.

De belangenorganisatie voor de LHBTIQ+ gemeenschap, COC Rotterdam, is blij met de eerste stappen die weer worden gezet in Dordrecht. Meer dan 22 jaar geleden sloot COC Dordrecht haar deuren. “We zien dat onze gemeenschap behoefte heeft elkaar vaker te ontmoeten. Dat is meer dan alleen tijdens de Dordrecht Pride. Daarom zijn we druk bezig met activiteiten op te starten. Één van deze activiteiten is een maandelijks regenboogcafé aan de Munt 5.” laat coördinator Cameron de Kreije weten. Samen met zijn duo coördinator Timen Bol gaat hij beide meerdere activiteiten begeleiden in de stad.

Positieve reacties
Op dit moment krijgt het COC al veel positieve reacties vanuit Dordrecht. “Daar zijn we erg blij mee! We kijken ook erg uit naar de gezellige avonden die er gaan komen.” laat De Kreije weten. Op 6 oktober, 24 november en 22 december is er een regenboogcafé van 19:00 – 23:00 aan de Munt 5 bij stichting DOOR.