Krijgt Papendrecht een cultuurhistorisch evenement?

0
175

PAPENDRECHT – De gemeenteraad heeft een motie aangenomen van CDA en SGP waarin ze het college oproepen om de mogelijkheden voor een cultuurhistorisch evenement te onderzoeken. Wat is een cultuurhistorisch evenement? Zijn er voorbeelden in de regio? We gaan het in het eerste uur bespreken met een van de indieners: Leon van den Dool.

Uiteraard zijn er de vaste onderdelen zoals Keek op de Week, de column van Peter de Liefde en het nummer van de week. We bespreken diverse (lokale) actualiteiten.

Praatpaal Papendrecht is lokaal praatprogramma over politiek, cultuur, wetenschap en levensbeschouwing van Gerrit de Ruiter, Peter de Liefde, Hans Hulswit en René van Engelen: iedere dinsdag van 20:00-22:00 uur op Papendrecht FM 105 via de website van RTV Papendrecht, in de Drechtsteden en de Alblasserwaard in de ether op 105.0MHz. en via uw digitale provider.