Cultuurfeest opent nieuw seizoen

0
289

PAPENDRECHT – Diverse culturele instellingen in Papendrecht bundelen hun krachten en organiseren zaterdag 14 oktober van 10.00 tot 14.00 uur het Cultuurfeest Papendrecht op De Meent. Dit is een nieuw concept, dat de start van het culturele seizoen viert.

Een bonte reeks van diverse culturele activiteiten voor jong én oud wordt op die dag georganiseerd Het wordt een gezellige dag vol livemuziek, theater, workshops en diverse optredens.

Samen
Diverse culturele instellingen presenteren een divers aanbod van kunst en cultuur. Het wordt een belangrijk moment om iedereen het belang van kunst en cultuur te laten zien. Het geeft een vooruitblik op het komende seizoen en het is de bedoeling om daarmee Papendrechters van alle leeftijden te stimuleren en inspireren. Dit alles onder het motto: “Cultuur beleef je samen!”

Het Cultuurfeest Papendrecht wordt mogelijk gemaakt door ToBe, Theater De Willem, Black Purple Country Dancers, Excelsior Papendrecht, RTV Papendrecht, SOC, Volksuniversiteit Papendrecht, Bibliotheek AanZet, Dansstudio Bounce en Winkeliersvereniging De Meent.

Op en rondom De Meent kan het publiek op verschillende plekken genieten van diverse activiteiten: schilder mee aan een gigantisch kunstwerk, ontmoet Fien en Teun, kinderen kunnen zich laten schminken of glittertattoo’s zetten, geniet van optredens van Chris Grem (bekend van Het Groot Niet Te Vermijden), Dansstudio Bounce, Excelsior Papendrecht en Young Iconic.

Ook zijn er workshops, zoals een schrijfworkshop over korte verhalen en haiku’s, Tai-Chi, Kazoo-a-gogo, Bucket drumming, P-buzzing en veel meer.

Voor meer informatie: www.cultuurfeestpapendrecht.nl.