Kraampjes en presentaties over Dordtse Spuiboulevard

0
263
Foto: RTV Dordrecht

DORDRECHT – De Dordtse Spuiboulevard gaat flink op de schop. Om bewoners bij te praten over de plannen, organiseerde de gemeente Dordrecht samen met projectontwikkelaars en aannemers zaterdag een gebiedsinformatiemarkt.

Naast allerlei kraampjes kregen bezoekers ook presentaties over hoe de woonomgeving er in de komende jaren uit gaat zien.

Een van de grote bouwprojecten aan de Spuiboulevard is het Dordthuis, dat in 2025 de deuren opent. Hier gaan de gemeente, de bibliotheek, de Sociale Dienst en de VVV samenwerken onder één dak. Woensdag wordt het officiële startsein voor de bouw van het Dordthuis gegeven.

Schets van het Dordthuis

Dit is een bericht van Corrado Francke voor onze mediapartner RTV Dordrecht.