Motorrijder zeer ernstig gewond op A15

0
926
Foto: Rijkswaterstaat

PAPENDRECHT – Op de A15 is een aanrijding tussen een motor en een auto gebeurd. Dat gebeurde ter hoogte van Papendrecht. De motorrijder raakte daarbij zeer ernstig gewond. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet duidelijk.

De A15 richting Gorinchem is deels afgesloten geweest voor onderzoek. Meerdere rijstroken waren daarom dicht. Dat leverde een file op.

De politie spreekt van een “zeer ernstig ongeval”. De motorrijder is gereanimeerd en is in kritieke toestand, onder begeleiding van een spoedtransport, naar het ziekenhuis gebracht

Inmiddels is het onderzoek afgerond. De rijstroken zijn weer open. De vertraging is momenteel nog ruim een uur, maar neemt af. Ook was er een kijkersfile in de andere richting van de A15. Daardoor hadden automobilisten extra reistijd. De bestuurder van de auto is aangehouden. Hij wordt verhoord.

Dit is een bericht van onze mediapartner Rijnmond.