Amerika correspondent in Studio De Witt

0
294
Foto: Corrado Francke, RTV Dordrecht

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Zaterdag is er weer een nieuwe aflevering van Studio De Witt, het wekelijkse actualiteitenprogramma van Ben Corino en technicus Hans Hulswit.

In het eerste uur gaat Corino in gesprek met de voorzitter Platform Duurzaam Dordrecht over de Dordtse Klimaattop 2023. Ook heeft hij een interview met Karlijn van Houwelingen, AD correspondent Amerika, over haar jongste boek over New Yorkers met poten en vinnen: “Komt een olifant bij de rechter”.

Het Dordthuis beleefde deze week het slaan van de eerste paal. Meer dan de helft van de benodigde palen is in feite al geplaatst, maar toch was het een klein feestje met de gezamenlijke druk op de rode knop door Ankie Kesseler van de Bibliotheek AaanZet en verantwoordelijk wethouder Maarten Burggraaf. Na afloop had Ben Corino een interview met hen.

Corrado Francke doet verslag van de wedstrijd FC Dordrecht – Cambuur. Dichter van Dienst is Esther de Beun

In het tweede uur is de hoofdgast de Dordtse Goede Doelen Fietser Arjen in ’t Veld.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10 en 12 uur op Papendrecht FM 105. Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot 19 uur bij ATOS Radio 106.1. Het programma wordt op Drechtstad FM 95.7 uitgezonden op zaterdag van 10 tot 13 uur met in het laatste uur de (Dordtse) Politieke Stamtafel.