REGIO – ‘Volgspot Drechtstreek’ is een programma van Via Cultura en RTV Papendrecht over het theater in onze regio.

In deze aflevering ontvangt presentator Peter de Liefde cabaretier Mark van der Werf en praat met hem over zijn voorstelling “De Grappigste Taalfoutjes Uit De Klas” die zaterdag 14 oktober te zien is in Theater Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. De tweede gast is Marijn de Jong van theatercollectief Urland, dat donderdag 26 oktober te zien is in de grote zaal van Kunstmin in Dordrecht met “De Eindtijd Revue” (try-out).

We gingen op bezoek bij stand-up comedian Maartje Mikx in theater 450, onze recensent Florian levert weer zijn bijdrage in “De Minuut Van Florian”, Peter de Liefde zingt begeleid door zijn KleinKunstEnsemble twee liedjes, de agenda voor de maand oktober van de drie grotere theaters in onze regio komt voorbij én…

We hebben een prijsvraag.
Hierbij zijn vrijkaartjes te winnen voor in totaal vier verschillende voorstellingen in theater De Willem in Papendrecht en Cascade.
De antwoorden moeten voor 12 oktober binnen zijn op volgspot.winactie@gmail.com.

De aflevering is te zien op TV (even uren) en op de website van RTV Papendrecht