Papendrecht MO15-1 is kampioen eerste fase

0
176
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Afgelopen zaterdag vertrok koploper Papendrecht MO15-1 in alle vroegte naar sportpark Schildkamp in Hendrik-Ido-Ambacht voor de laatste wedstrijd van de eerste fase tegen nummer 2 IFC MO15-1. In deze kampioenswedstrijd was zelfs bij een kleine nederlaag de titel voor de Papendrechtse meiden, al waren ze dan wel afhankelijk van de uitslag van de wedstrijd tussen de nummers 3 en 4.

De gasten begonnen wat aftastend maar waren vastbesloten om te knokken. De eerste helft liep aardig gelijk op. Uiteindelijk maakte IFC de openingstreffer. Papendrecht liet zich niet kennen en kwam op gelijke hoogte dankzij Nina. Nog voor rust maakte IFC echter de 2-1. Na rust maakte Anouk 2-2 maar daarna verliep het wat moeizamer. De vermoeidheid sloeg toe. Vada wist nog een mooie vrije trap uit haar doel te houden maar moest helaas later alsnog toestaan dat er een bal achter haar in het doel belandde.

Uiteraard was er teleurstelling over de 3-2 nederlaag, maar die sloeg om in vreugde toen bleek dat de naaste achtervolgers tegen elkaar hadden gelijkgespeeld waardoor Papendrecht MO15-1 kampioen is van de eerste fase.