Alzheimercafé: “Samen aan tafel” op 26 oktober

0
216

PAPENDRECHT – Op donderdagavond 26 oktober is er weer een Alzheimer Café. Men gaat in kleine groepjes in gesprek met diverse professionals. Aanwezig zijn: een casemanager dementie, een wijkverpleegkundige, een WMO consulent, een praktijkondersteuner ouderen en een consulent mantelzorg. De professionals komen om de beurt bij iedereen aan tafel zitten om in gesprek te gaan en eventuele vragen te beantwoorden.

Iedereen is van harte welkom op deze avond. Aanvang: 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur. Aanmelden is niet nodig.
Er zijn geen kosten aan verbonden.

Het Alzheimercafé bevindt zich in het Odensehuis, P.S. Gerbrandystraat 31, Papendrecht. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Sterk Papendrecht via tel: 078-6154741 of e-mail: mantelzorg@sterkpapendrecht.nl.