Jongen beroofd in tunneltje onder N3

0
581
Archieffoto: RTV Dordrecht

PAPENDRECHT – Op maandag 9 oktober tussen 7.45 en 8.00 uur is een jongen uit Papendrecht op het fietspad/ tunneltje bij de Thorbeckesingel onder de N3 beroofd, bedreigd en mishandeld, toen hij op weg naar school was. Dit meldt Papendrecht.net.

Zijn moeder vertelt: “De man had een bivakmuts met grote gaten erin. Hierdoor kon Tyler zien dat hij getint is, een accent heeft als Judeska (zo benoemde Tyler dit), getint en dikke lippen. Hij heeft hem bedreigd (“vlucht en ik steek je neer “), geslagen op zijn gezicht en in zijn buik (meerdere malen) en heeft zijn jas en rekenmachine meegenomen. De man was in het zwart gekleed en reed op een kapotte fiets. Hij was op geld uit.”

Heeft er iemand iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Dit is een artikel van Papendrecht.net