Belastingdienst int 90.000 euro bij controle op de A15

0
266

REGIO – De politie heeft donderdagmiddag en -avond een groot aantal automobilisten gecontroleerd op de A15 tussen Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam. Het ging om een zogeheten nodale controle samen met de Belastingdienst, Koninklijke Marechaussee en het Openbaar Ministerie.

Zeven mensen bleken achter het stuur te zitten onder invloed van drugs. In twee voertuigen werden ook drugs gevonden. Daarnaast werden twee messen aangetroffen. Twee mensen reden rond zonder geldig rijbewijs op zak.

De Belastingdienst lijkt de grootste vondst te hebben gedaan, die inde 90.000 euro aan openstaande schulden. Niet iedereen kon ter plekke betalen. Van acht mensen werd daarom de auto in beslag genomen.

Dit is een bericht van onze mediapartner Rijnmond.