Maak een theatervoorstelling bij ToBe

0
179

PAPENDRECHT – Wil jij samen met een regisseur een theatervoorstelling maken? Op 2 november start de theater productiegroep aan haar nieuwe seizoen. Je gaat aan de hand van een thema een theatervoorstelling maken die op dinsdag 13 en vrijdag 16 februari uitgevoerd wordt.

Theater maken is een intensief en leuk proces. Samen met regisseur Natalja Verhoef ga je op zoek naar jouw eigenheid en kracht en zet je dit in om een theatervoorstelling te maken. Je kunt je inschrijven voor deze talentgroep wanneer je uitdaging zoekt, gedreven bent en geen repetitie wil missen. Heb jij al ervaring met theater? Ben jij muzikant of vind je het leuk om te zingen? Ook dan kan je je inschrijven.

Ben jij tussen de 14 en 20 jaar, en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Schrijf je dan in op www.tobe.nl.