Seizoen opent met Cultuurfeest op de Meent

0
264
Foto: Marjel van de Merwe

PAPENDRECHT – Zaterdag presenteerden meerdere Papendrechtse culturele instellingen zich tijdens het Cultuurfeest dat van 10.00 tot 14.00 uur werd gehouden rondom De Meent.

Het publiek werd getrakteerd op allerlei activiteiten. Zo waren Fien en Teun aanwezig voor de kleintjes, kon iedereen een bijdarge leveren aan een reusachtig kunstwerk en waren er demonstraties van dansstudio Bounce. Natuurlijk was Excelsior aanwezig en ook de Black Purple Country Dancers lieten zich zien.

Foto: Marjel van de Merwe

Theater De Willem was aanwezig in een leegstaand winkelpand.

Het Cultuurfeest Papendrecht werd mogelijk gemaakt door ToBe, Theater De Willem, Black Purple Country Dancers, Excelsior, RTV Papendrecht, SOC, Volksuniversiteit Papendrecht, Bibliotheek AanZet, Dansstudio Bounce en Winkeliersvereniging De Meent.