Dordtse vrouw mishandeld op klaarlichte dag

0
318
Foto: politie

DORDRECHT – In de Regenboogstraat in Dordrecht is zaterdagmiddag een vrouw zwaar mishandeld door een vrouw en een meisje van 15. Dat gebeurde rond 17:00 uur. De politie spreekt van een ‘heftige mishandeling’.

Het 36-jarige slachtoffer werd buiten op straat in de wijk Sterrrenburg geschopt, geslagen, aan haar haren getrokken en vervolgens gestoken. Ze is naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleken haar verwondingen mee te vallen, zegt de politie.

Naast de vijftienjarige tiener was een vrouw van 37 betrokken bij het geweld. Beiden komen uit Dordrecht. Ze zijn aangehouden.

Wat de aanleiding is van de knokpartij is niet duidelijk. De politie sluit niet uit dat de verdachten en het slachtoffer elkaar kennen en dat er sprake is van een conflict in de relationele sfeer.

Dit is een bericht van onze mediapartner Rijnmond.