Marathontraining bij AV Passaat

0
166
Foto: Bart Hoogveld

PAPENDRECHT – Ieder jaar biedt AV Passaat voor haar leden maar ook voor niet-leden de mogelijkheid om te trainen ter voorbereiding van de marathon in Rotterdam. Onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde trainers deden de afgelopen jaren vele lopers met succes mee aan deze trainingen en de marathon. Ook voor de marathon op 14 april 2024 is er weer de mogelijkheid om aan te sluiten bij de training.

Grotere kans op succes
Een marathon is een serieuze zaak waarbij goede voorbereiding en professionele begeleiding nodig is. Daarmee is de kans op een succesvolle marathon groot en kan je ook ná de marathon blijven genieten van de loopsport. In januari 2024 start de training voor Rotterdam, die ook gevolgd kan worden ter voorbereiding van een voorjaarsmarathons in of rond april.

Gratis lezing
Op vrijdag 27 oktober aanstaande wordt in de kantine van AV Passaat (Andoornlaan 38, Papendrecht) uitgebreid informatie gegeven over deze training en hoe men zich kan voorbereiden op een marathon. De lezing begint om 19:30 uur, is gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in een marathontraining en geheel vrijblijvend. Je hoeft je niet aan te melden.

Niet-leden
Ook als je niet bij Passaat wilt trainen ben je van harte welkom bij deze lezing. Er wordt informatie verstrekt over hoe te trainen, wat je wel en wat je niet kunt doen, kleding, schoenen, eten en drinken, het basisniveau voor een marathontraining en het trainen van interval bij een marathon.

Voor nadere informatie kan je contact opnemen met de looptrainer Jo Kortooms via marathon@avpassaat.nl.