SamenSterk: bijeenkomst “Werken Met Je Netwerk”

0
154

PAPENDRECHT – Ouders uit de Drechtsteden met een kind met psychische kwetsbaarheid zijn van harte welkom bij de (gratis) bijeenkomst van SamenSterk op woensdag 8 november van 9.30 tot 11.30 uur in De Spil, Stellingmolen 184. Thema deze keer is ‘Werken Met Je Netwerk’.

In deze bijeenkomst maken deelnemers op een speelse en interactieve manier kennis met het eigen netwerk. Uit wie bestaat je netwerk eigenlijk en wat kun je daar dan allemaal mee? Consulenten mantelzorg van MEE Mantelzorg, Miranda Klok en Magda Slimmens zullen deze bijeenkomst leiden.

SamenSterk is een steungroep die gericht is op oplossingen, positiviteit en wil zo laagdrempelig mogelijk zijn voor alle ouders. Andere familieleden (denk bijvoorbeeld aan pleegouders, opa’s/oma’s) zijn ook van harte welkom. Deelname is gratis. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar samensterk@ouderszhz.nl.