Ondernemersaward Papendrecht bij Praatpaal: wie nomineer jij?

0
209
René van Engelen, foto: Hans Hulswit

PAPENDRECHT – In de nieuwe aflevering van Praatpaal Papendrecht besteden we aandacht aan de Ondernemersaward Papendrecht.

De gemeente Papendrecht en Papendrecht Verrast hebben deze Ondernemersprijs geïntroduceerd. Zij schrijven op de site van de Ondernemersaward: “Ondernemerschap maakt dat het bruist in Papendrecht. Dankzij tal van daadkrachtige entrepreneurs staan we in de regio bekend als innovatieve gemeente vol aanpakkers.”


Te gast is juryvoorzitter Sinus Lammers (foto). Met hem praten we onder andere over het doel van de award, hoe de jury te werk gaat en hoe je een ondernemer kunt nomineren: klik hier.

Uiteraard zijn er ook weer de vaste onderdelen van Praatpaal Papendrecht zoals Keek op de Week, de column van Peter de Liefde en de Nazit.

Praatpaal Papendrecht is een lokaal praatprogramma over politiek, cultuur, wetenschap en levensbeschouwing van Gerrit de Ruiter, Peter de Liefde, Hans Hulswit en René van Engelen: dinsdag van 20:00-22:00 uur op Papendrecht FM via website RTV Papendrecht, in de ether op 105.0MHz. in de Drechtsteden en de Alblasserwaard en via uw digitale provider.