G-team VV Papendrecht zoekt versterking

0
210
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Het G-team van VV Papendrecht zoekt versterking. Al meer dan zeven jaar maken de voetballers en voetbalsters van G1 deel uit van de Rood-Zwarte familie. De groep bestaat uit spelers met uiteenlopende beperkingen, waarbij het doel is om eenieder te laten presteren naar zijn of haar eigen kunnen waarbij spelvreugde voorop staat. Kortom, voetbal zoals het voor iedereen zou dienen te zijn.

Het G-team speelde jarenlang met veel succes in de competitie en het bekertoernooi. Dit seizoen zit het spelen van wedstrijden er jammer genoeg (nog) niet in. Na het vorige seizoen zijn enkele spelers helaas gestopt met voetballen en dat heeft tot gevolg dat er zowel in kwantitatieve als kwalitatieve zin gezocht wordt naar versterking. Uiteraard traint de harde en fanatieke kern wekelijks op de maandagavond van 19 tot 20 uur en dan nog wel op het gloednieuwe kunstgrasveld. Iedereen vanaf 14 jaar met welke beperking dan ook, wordt van harte uitgenodigd om een aantal keer kosteloos mee te trainen.

Men gaat uit van wat spelers wel kunnen en niet van wat ze niet kunnen. De club hoopt op massale belangstelling zodat men zo snel mogelijk op de zaterdagochtenden de krachten weer kan meten met andere G-teams. De nieuwe tenues en trainingspakken liggen ook voor nieuwe spelers klaar.

Mocht je mee willen trainen of gewoon informatie willen, stuur dan een e-mail met daarin je telefoonnummer naar G-voetbal@vvpapendrecht.nl. Dan neemt vv Papendrecht zo snel mogelijk contact met je op.