Dordtse woning gesloten vanwege grote hoeveelheid harddrugs

0
191

DORDRECHT – Per direct is een woning aan P.A. de Genestetstraat in Dordrecht gesloten door burgemeester Wouter Kolff. Er werd een grote hoeveelheid heroïne en cocaïne aangetroffen. Er zou daarnaast sprake zijn van een grote in- en uitloop door drugsgebruikers. Alle drugs zijn in beslag genomen en de woning is tot en met dinsdag 30 januari 2024 gesloten.

“Het aanpakken van de productie en handel in verdovende middelen heeft grote prioriteit” vertelt de gemeente Dordrecht. “Deze vorm van criminaliteit brengt gevaren met zich mee en werkt ondermijnende criminaliteit in de hand, zoals het witwassen van geld.” Zichtbare sluitingen zijn volgens de gemeente dan ook een signaal naar drugscriminelen en buurtbewoners. “De ervaring leert dat het leidt tot een grotere meldingsbereidheid.”

Dit is een bericht van Corrado Francke voor onze mediapartner RTV Dordrecht.