Praatpaal 31 oktober: veel muziek

0
228
Gerrit de Ruiter, foto: Hans Hulswit

PAPENDRECHT – De komende aflevering van Praatpaal Papendrecht staat in het teken van muziek. Er komen meerdere concerten aan bod.

De Papendrechtse band Creative bestaat 10 jaar. Afgelopen zaterdag gaven ze een Sing-in concert om dit te vieren. Praatpaal Papendrecht was er bij…

Het Requiem van Mozart in een dag instuderen en uitvoeren? Het kan op 25 november met Cov Soli Deo Gloria in een zogenaamd scratch concert. Praatpaal besteedt hier aandacht aan.

Nog meer Mozart (en ook Bach). Jaap Visser en Armen van der Linden laten het werk van deze componisten klinken zoals ze bedoeld waren. Arie de Bruin vertelt er meer over in de uitzending.

Het IGKInspiration bestaat 20 jaar en viert dit met een jubileumconcert op zaterdag 18 november. Ook hieraan wordt aandacht besteed.

Verder is er weer een aantal van de vaste onderdelen van het programma en bespreken we een aantal actuele zaken uit Papendrecht.

Praatpaal Papendrecht is een lokaal praatprogramma over politiek, cultuur, wetenschap en levensbeschouwing van Gerrit de Ruiter, Peter de Liefde, Hans Hulswit en René van Engelen: dinsdag van 20:00-22:00 uur op Papendrecht FM via website RTV Papendrecht, in de ether op 105.0MHz. in de Drechtsteden en de Alblasserwaard en via uw digitale provider.