Monsterzege Papendrecht VR1

0
160

PAPENDRECHT – Op zaterdag 28 oktober ging Vrouwen 1 van Voetbalvereniging Papendrecht op bezoek bij het nog puntloze Spijkenisse VR1. In de kleedkamer kregen de dames een duidelijke boodschap mee: houd de snelheid in het spel, speel de bal rond en niet te veel dribbelen met de bal als het niet nodig is. Met enige regelmaat werd hieraan voldaan. Dit kon ook op vrij eenvoudige wijze omdat de tegenstander matig tegenstand bood. Na de eerste helft was de stand al 0-9.

De speelsters van Papendrecht kwamen in de tweede helft moeizaam op gang maar uiteindelijk werd de score nog flink opgevoerd en werd gewonnen met maar liefst 0-14. Komende zaterdag speelt de ploeg van trainer Herman Woudenberg om 15:00 uur een thuiswedstrijd tegen de Jonge Spartaan VR1 uit Middelharnis die net zoveel verliespunten heeft als Papendrecht. Op papier een gelijkwaardige tegenstander dus.