Man (74) overlijdt bij auto-ongeluk; hond wacht op de achterbank

0
223
Foto: politie

ALBLASSERDAM – Een 74-jarige man uit Alblasserdam is vrijdag om het leven gekomen bij een auto-ongeluk. De man botste met zijn auto frontaal op een andere auto en overleed ter plaatse.

Het slachtoffer reed op de Oude Torenweg in Alblasserdam en werd achter het stuur onwel. Of de Alblasserdammer is overleden als gevolg van het ongeluk of doordat hij onwel werd, wordt nog onderzocht. De bestuurder van de andere auto, is ongedeerd gebleven.

Reanimatie
Ablasserdamsnieuws meldt dat de automobilist drie kwartier is gereanimeerd, maar dat deze hulp niet meer mocht baten.

Hond op de achterbank
In de auto van het slachtoffer zat al die tijd een hond op de achterbank. De border collie was door de botsing en daaropvolgende hectiek erg angstig en paniekerig geworden. Het beestje kon door zijn vorige eigenaar worden gekalmeerd en uit de auto worden gehaald.

Foto’s: zie Alblasserdamsnieuws.nl

Dit is een bericht van onze mediapartner Rijnmond.