Storm bij Studio De Witt

0
303

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Van de herfststorm Ciarán tot aan de 2500ste afspraak van Energiehulp Dordrecht en van politiek nieuws tot FC Dordrecht: Studio De Witt is zaterdag weer gevuld met allerlei actualiteiten. Het radioprogramma is tussen 10:00 uur en 12:00 uur te beluisteren op Papendrecht FM.

In het eerste uur is er aandacht voor de herfststorm Ciarán en de schade die er werd aangericht in Dordrecht. Ook de 2500ste afspraak van Energiehulp Dordrecht passeert de revue. Verder bespreekt clubwatcher Corrado Francke de gewonnen bekerwedstrijd van FC Dordrecht tegen FC Lisse en is Kees-jan Visser de dichter van dienst.

In het tweede uur is de bekende Dordtenaar Ella de Snoo de hoofdgast.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10 en 12 uur op Papendrecht FM 105. Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot 19 uur bij ATOS Radio 106.1. Het programma wordt op Drechtstad FM 95.7 uitgezonden op zaterdag van 10 tot 13 uur met in het laatste uur de (Dordtse) Politieke Stamtafel.