Opbrengst Cirkelloop overhandigd aan hospice

0
137
Foto: Hein Montijn

PAPENDRECHT – Atletiekvereniging Passaat heeft op maandag 30 oktober de opbrengst van de Cirkelloop à €5.500,- overhandigd aan hospice De Cirkel. De 3e Papendrecht Cirkelloop vond plaats op zaterdag 14 oktober. Er deden ruim 200 deelnemers mee aan de 5 of 10 km loop.

Nico van der Veen, bestuurslid van Vrienden van hospice De Cirkel, nam de cheque in ontvangst: “Wat een geweldig bedrag, we zijn hier echt door verrast. Mede namens de bewoners en de vele vrijwilligers van het hospice wil ik jullie van harte bedanken.” Het bedrag wordt onder andere besteed aan de bloemen voor de beide locaties van het hospice in Papendrecht en Zwijndrecht.

De overhandiging vond plaats in de kantine van de atletiekvereniging. John Peter Kuntz, voorzitter van AV Passaat, is trots op het mooie bedrag. “Het is fijn om er zo te zijn voor onze buren, het hospice. We bedanken alle sporters, vrijwilligers en sponsors voor hun bijdragen aan dit mooie bedrag.”

Volgend jaar zal er in oktober weer een Cirkelloop georganiseerd worden.