86-jarige scheidsrechter in Studio De Witt

0
207

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Van drie branden in dezelfde Dordtse straat tot aan het Indonesisch ABC Boek en van politiek nieuws tot FC Dordrecht: Studio De Witt is zaterdag weer gevuld met allerlei actualiteiten. Het radioprogramma is tussen 10 en 12 uur te beluisteren op Papendrecht FM.

In het eerste uur is er een gesprek met Alaisa Vergaard, schrijfster van het vorige week zondag gepresenteerde boek Het Indonesisch ABC Boek. Ook zal het gaan over drie brandmeldingen in dezelfde straat in Dordrecht.

Daarnaast is er aandacht voor de 86-jarige scheidsrechter Joop Hartman. Hij fluit nog steeds voetbalwedstrijden in Dordrecht. Om bij het voetbalthema te blijven, verzorgt clubwatcher Corrado Francke de nabeschouwing van de wedstrijd FC Dordrecht – Jong PSV. Dichter van Dienst is Jaime Quant

In het tweede uur is de hoofdgast de schrijver en dichter Edjo Frank en praat Ben Corino met hem over zijn politieke thriller Leeuw & zwaard.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10 en 12 uur op Papendrecht FM 105. Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot 19 uur bij ATOS Radio 106.1. Het programma wordt op Drechtstad FM 95.7 uitgezonden op zaterdag van 10 tot 13 uur met in het laatste uur de (Dordtse) Politieke Stamtafel.