Excelsior kondigt ‘The Very Best Of Christmas’ aan

0
187
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Op vrijdagavond 15 december keert Het Groot Orkest van Excelsior terug in theater De Willem voor een kerstconcert getiteld: ‘The Very Best Of Christmas’. Een wervelende kerstshow met de allermooiste kerstklassiekers en moderne kerst-hits.

Onder de bezielende leiding van dirigent Ruud Welle neemt Het Groot Orkest van Excelsior het publiek mee naar muzikale kerstsferen. Deze kerstshow zal niet alleen schitteren met prachtige kerstmuziek, maar ook indrukwekkende lichteffecten en verrassende wendingen bieden.

Tijdloos
Het belooft een avond te worden met veel afwisseling. Van tijdloze kerstklassiekers tot moderne kerst-hits, uitgevoerd op het topniveau waar Het Groot Orkest van Excelsior om bekend staat. Het orkest doet dat ook dit jaar niet alleen, maar laat zich vergezellen door operazanger Vincent Spoeltman en het koor Anthem.

Vorig jaar waren de kaarten voor de kerstshow van Het Groot Orkest van Excelsior weken van tevoren uitverkocht en ook dit jaar belooft weer een editie te worden die je niet wil missen.

Het concert vindt plaats op vrijdag 15 december om 20:15 uur in theater De Willem in Papendrecht. Kaarten kosten € 18,50 per stuk en zijn te koop via www.theaterdewillem.nl of aan de kassa van theater De Willem.