REGIO – ‘Volgspot Drechtstreek’ heeft ook deze aflevering een prijsvraag, waarmee kaarten te winnen zijn voor een voorstelling in Theater De Willem in Papendrecht, t.w. Erik Struijlaart met ‘Gitaarmannen 2, Eric Clapton Unplugged’ en één in Theater Cascade in Hendrik Ido Ambacht, t.w. Paulus Schäfer en Dominique Paats met ‘Sous Le Ciel De Paris’.

Aan tafel ontvangt Peter de Liefde Maaike Hoogerwerf en David Klein van improvisatietheatergroep ‘Fijndankuwel’. Samen met Leo Baas en Rein Top van het muziekensemble improviseren zij er vervolgens op los in een heerlijke spruitjesblues.

We gingen op bezoek bij Inter Amicos en spraken er regissseur Geertruida Rijkx over de komende voorstellingen ‘Drie Zusters’ en ‘Airmiles’.

De uiterst talentvolle Lotte Velvet staat zaterdag 11 november in Theater De Willem en naar aanleiding daarvan laten wij de opname, die we van haar maakten, toen ze in februari bij ons optrad was, nog eens zien.

Het KleinKunstEnsemble Peter de Liefde presenteert twee liedjes, Florian laat weer van zich horen, de agenda van de drie grote theaters wordt getoond en bijna tot slot…….De Prijsvraag!!