Wolter Kroes bij Wij Houden Het Hollands

0
301

PAPENDRECHT – Komende zondag komt Wolter Kroes naar de studio van RTV Papendrecht voor het programma Wij houden het Hollands. Hij komt een uur lang praten over zijn nieuwe single Haal alles uit het leven.

Voor deze nieuwe single dook Wolter de studio in met niemand minder dan Edwin Evers, door wie Wolter werd benaderd voor de muzikale samenwerking. “Wolter was de gedroomde kandidaat voor dit nummer. Ik zocht iemand die dit krachtig kon zingen en op een feestelijke manier de boodschap kon overbrengen”, aldus Edwin. Het onderwerp van de single is echt van deze tijd. De boodschap is dan ook dat we best wel wat toleranter en minder streng mogen zijn naar elkaar. Wolter: “Op dit moment zijn er eigenlijk twee uitersten: of mensen hebben een kort lontje en schelden elkaar om het minste of geringste de huid vol, of het is allemaal niet goed genoeg terwijl we het helemaal niet zo bedoelen. Dat is eigenlijk precies waar deze single over gaat: het mag wel weer wat luchtiger en vriendelijker.”

Wij houden het Hollands wordt elke zondag live uitgezonden tussen 12.00 en 14.00 uur en is in de hele regio te beluisteren via de lokale omroepen ATOS RTV 106.1, Papendrecht FM 105.0, Merwe Radio 105.4 en RTV Ridderkerk 105.7.

Wolter is te gast tussen 12.00 en 13.00 uur.