Man slaat agent en springt van balkon

0
224
Foto: politie

ALBLASSERDAM – Een 34-jarige man uit Alblasserdam heeft maandagavond een agent mishandeld en is daarna op de vlucht geslagen. Dat meldt de politie.

Agenten wilden de man aanhouden in een flatwoning aan de Savornin Lohmanweg in Alblasserdam, omdat hij nog een gevangenisstraf open had staan. Omdat de man zijn deur niet wilde openen, werd de deur met een stormram opengemaakt.

Taser
Toen agenten de man binnen aan wilden houden, werd een agent geslagen. Er werd geprobeerd de man te taseren, maar dat mislukte. Intussen sprong de verdachte van zijn balkon en rende weg.

Agenten kamden de hele omgeving uit, maar troffen hem niet aan. Met behulp van een politiehelikopter werd de omgeving in kaart gebracht, maar zonder gewenst resultaat. Ook de politiehond wist de man niet te vinden. Later op de avond waren er nog diverse meldingen dat hij gezien zou zijn, maar tot een aanhouding is het niet meer gekomen.

De geslagen agent is gewond geraakt aan zijn hoofd en arm en gaat aangifte doen.

Dit is een bericht van Het Kontakt/Klaroen.