VV Papendrecht en Johan Sturrus met goed gevoel uit elkaar

0
254
Johan Sturrus, foto aangeleverd

PAPENDRECHT – Voetbalvereniging Papendrecht en trainer Johan Sturrus hebben besloten om aan het eind van het seizoen uit elkaar te gaan. Hiermee komt een eind aan een dienstverband van 6 seizoenen. VV Papendrecht, dat de beginnende trainer een kans gaf, kijkt terug op een mooie periode. Johan Sturrus promoveerde in zijn eerste seizoen via de nacompetitie naar de eerste klasse. Drie seizoenen later volgde de teruggang naar de tweede klasse om vervolgens direct weer terug te keren in de eerste klasse.

“We gaan met een goed gevoel uit elkaar”, vertelt voorzitter Hans Jonker. “Johan heeft de afgelopen jaren geweldig werk geleverd. We zijn gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat de tijd is gekomen om ieder zijn eigen weg te gaan. Het is een mooi moment. Wij hebben de tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer en Johan heeft de mogelijkheden om uit te kijken naar een nieuwe club. We hebben het vertrouwen erin dat Johan tot het einde van het seizoen het maximale uit de spelersgroep zal halen.”