Alzheimercafé: ‘Samen de feestdagen door’

0
170

PAPENDRECHT – Op donderdagavond 30 november wordt er in het Alzheimercafé gepraat over verschillende manieren om de feestdagen door te komen met iemand met dementie. Hiervoor is gastspreker Anja Bruijkers van het Centrum voor Levensvragen uitgenodigd. Zij heeft boeken geschreven die als leidraad gebruikt kunnen worden om in gesprek te gaan met mensen met dementie rondom de feestdagen zoals Sinterklaas, Kerst en de Jaarwisseling.

Iedereen is van harte welkom op deze avond. Aanvang: 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur. Aanmelden is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Het Alzheimercafé bevindt zich in het Odensehuis, P.S. Gerbrandystraat 31 in Papendrecht. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Sterk Papendrecht via tel: 078-6154741 of e-mail: mantelzorg@sterkpapendrecht.nl