Landvast viert 15-jarig bestaan met een Brrr…Buitenfilm

0
127

ALBLASSERDAM – Op 8 december is het officiële 15-jarig bestaan van Landvast, het cultureel centrum én bioscoop van Alblasserdam. Sinds het najaar zijn er diverse activiteiten georganiseerd welke werden afgetrapt met de traditionele buitenfilm in de week van het Havenfestival. Deze periode wordt nu dus afgesloten met een Brrr… Buitenfilm in December.

Omdat we nog niet weten wat voor weer het gaat worden heeft Landvast voor de zekerheid de familiefilm, Jippie No More!, geboekt. Deze film gaat op 13 december landelijk in première, maar Landvast mag een exclusieve voorpremière in de buitenlucht geven. De film heeft al 2 prijzen mogen ontvangen. Namelijk de Jeugdjury Award als ook de Publieksprijs van het Cinekid festival.

Omdat de zon vroeg ondergaat start de film op tijd. De feestelijke ontvangst is vanaf 16:45 uur op ons aangeklede buitenterrein, waar we om 17:30 uur de film zullen gaan starten.

Tickets zijn 10,- per stuk en dat is inclusief marshmallows roosteren en in de pauze snert of broodjes worst. Uiteraard is er ook koek-en-zopie aanwezig. Mocht het echt slecht weer worden, dan verhuizen we naar binnen. De kaartverkoop is inmiddels gestart, meer informatie kunt u terugvinden op de website www.landvast.nl.