Tweede uitzending over Chemours bij Praatpaal Papendrecht

0
380
René van Engelen, foto: Hans Hulswit

PAPENDRECHT – Vorige week was de eerste uitzending met wethouder Arjan Kosten over Dupont/Chemours. Dinsdag 21 november is de tweede uitzending met twee bezorgde en betrokken burgers: Dick Naafs en Karel Thieme.

Met hen praten we over de zorgen die er onder inwoners zijn over de vervuiling, het drinkwater, de moestuinen, enzovoort. Aan bod komen ook de moties uit de Tweede Kamer waar ChristenUnie aandacht voor heeft gevraagd in de gemeenteraad. We horen fractievoorzitter Henk Bezemer en de reactie van wethouder Arjan Kosten.

Aan bod komen ook de uitspraken die in talkshow Umberto te horen waren van een van de topvrouwen van Chemours en de reactie daarop van advocaat Benedict Ficq.

Uiteraard zijn er ook weer de vaste onderdelen van het programma zoals Keek op de Week en de column van Peter de Liefde.

Praatpaal Papendrecht is een lokaal praatprogramma over politiek, cultuur, wetenschap en levensbeschouwing van Gerrit de Ruiter, Peter de Liefde, Hans Hulswit en René van Engelen: dinsdag van 20:00-22:00 uur op Papendrecht FM via de website van RTV Papendrecht, in de ether op 105.0MHz. in de Drechtsteden en de Alblasserwaard en via uw digitale provider.