Laatste keer Live Music Café in Landvast

0
131
Foto: Landvast

ALBLASSERDAM – Het Live Music Café in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam zal op zondag 10 december voor de allerlaatste keer worden gehouden.

26 jaar geleden vond het Live Music Café voor de eerste keer plaats in het inmiddels gesloopte toenmalige culturele centrum De Wipmolen in Alblasserdam. Het werd georganiseerd door drummer Peter Boermans en bassist Henk Kok. Vele muzikanten hebben door de jaren heen gezorgd voor maandelijkse live muziek in De Wipmolen, later opgevolgd door Landvast. In de zomermaanden werd het Live Music Café ook vele jaren met veel succes gehouden op het buitenterras van restaurant De Kat In De Wilg in Oud Alblas, dat inmiddels is gesloten.

Zondag 10 december zal er voor de laatste keer een aantal bekende muzikanten mee doen. De muzikale leiding is in handen van Martin Boskamp op keyboard en accordeon. Nathan Hol is aanwezig voor het geluid, maar vooral als violist. De zangeressen Andrea Keller, Nicole Foree, Iris en Myra Boermans zijn er ook, terwijl de muzikale begeleiding in handen is van bassist Marcel Perik, Vibrafonist Sandro Estourgie en drummer Dylan Vos. Gitarist/zanger Jeroen Janssen treedt samen op met zangeres Corrie de Ruijter.

Het muzikale programma duurt van 15.00 tot 18.00 uur en de toegang is gratis.

Bron: Het Kontakt/Klaroen