Praatpaal over het Vitaliteitsakkoord

0
166

PAPENDRECHT – Dinsdag is er een nieuwe aflevering van Praatpaal Papendrecht. Op 28 november zijn in het eerste uur de wethouders Jan Dirk van der Borg en Arjan Kosten te gast. Met hen praten we over het in Papendrecht gesloten Vitaliteitsakkoord. Wat houdt dit in? Wat is het doel? Wat gaan wij er van merken? Welke organisaties hebben zich aangesloten?

Papendrecht heeft zich ook aangesloten bij het Nationale Sportakkoord en er is nu dan ook een Papendrechtse uitwerking van dit akkoord. Uiteraard spelen de sportverenigingen en het Sportcentrum Papendrecht hier een belangrijke rol.

200ste uitzending
Het is uitzending 200 van Praatpaal Papendrecht! We zitten inmiddels in het zesde seizoen. Peter de Liefde, Hans Hulswit, Gerrit de Ruiter en René van Engelen vieren een klein radiofeestje, kijken terug en vooruit.

Praatpaal Papendrecht is een lokaal praatprogramma over politiek, cultuur, wetenschap en levensbeschouwing van Gerrit de Ruiter, Peter de Liefde, Hans Hulswit en René van Engelen: dinsdag van 20:00-22:00 uur op Papendrecht FM via website van RTV Papendrecht, in de ether op 105.0MHz. in de Drechtsteden en de Alblasserwaard en via uw digitale provider. Het programma wordt herhaald op donderdag van 10:00 tot 12:00 uur.

Meer informatie over het Vitaliteitsakkoord: klik hier.
Meer informatie over het Sportakkoord: klik hier.